İçeriği atla

Переработка мяса птицы и яиц

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Asıl Yazarlar: Лобзов К. И., Митрофанов Н. С., Хлебников В. И.
Materyal Türü: Kitap Bölümü
Baskı/Yayın Bilgisi: НБ СевКавГТУ
Konular:
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!
LEADER 01033naa a2200289 i 4500
001 F.NCFU.000029.00EF53
005 20100323102702.0
100 |a 20020930d1987 m y0rusy50 02 ca 
102 |a RU 
106 |a r 
200 1 |a Переработка мяса птицы и яиц  |f К.И. Лобзов, Н.С. Митрофанов, В.И. Хлебников 
210 |a М.  |c Агопромиздат  |d 1987 
215 |a 240 с. 
320 |a Библиогр.: с. 236-237 
606 |a мясо птицы  |x переработка 
606 |a яйца  |x переработка 
610 |a Колбасные изделия 
610 |a Мясные консервы 
610 |a Яйцепродукты 
610 |a Мясные полуфабрикаты 
675 |a 637.5 
700 |a Лобзов  |b К. И. 
701 1 |a Митрофанов  |b Н. С. 
701 1 |a Хлебников  |b В. И. 
801 1 |b НБ СевКавГТУ  |c 20060415 
801 0 |b НБ СевКавГТУ  |c 20060415  |g rcr 
899 |h 637.5  |i Л 68