Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
Включены утвержденные инструкции, разработанные ВНИИМП. другими НИИ, предприятиями и другими совнархозами.
Sábháilte in:
Údar corparáideach: | Главнии при Госэкономсовете СССР |
---|---|
Formáid: | Imeacht comhdhála LEABHAR |
Foilsithe / Cruthaithe: |
НБ СевКавГТУ
|
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
de réir: Шевцова К. А., et al. -
Микробиология мяса и мясных продуктов
de réir: Кожевникова, О. Н., et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Технология мяса и мясных продуктов
de réir: Гармаев Д. Ц.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Технология мяса и мясных продуктов
de réir: Полянских С. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017) -
Технология мяса и мясных продуктов
de réir: Полянских С. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2017)