Léim chuig an ábhar
Lua APA (7ú heag.)

Мазохина-Поршнякова Н. Н. & Найденова Л. П. Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства: Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства. НБ СевКавГТУ.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Мазохина-Поршнякова Н. Н. agus Найденова Л. П. Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства: Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства. НБ СевКавГТУ.

Lua MLA (8ú heag.)

Мазохина-Поршнякова Н. Н. agus Найденова Л. П. Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства: Современные методы организации бактериологического контроля консервного производства. НБ СевКавГТУ.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.