Przejdź do treści

Технология сыра

Изложены условия получения сыропригодного молока, его физико-химический состав и свойства; приведены способы переработки молока.

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
1. autor: Шилер Г. Г. (340)
Format: Książka
Wydane: НБ СевКавГТУ
Hasła przedmiotowe:
Etykiety: Dodaj etykietę
Nie ma etykietki, Dołącz pierwszą etykiete!
LEADER 01341nam a2200289 i 4500
001 F.NCFU.000029.027994
005 20120712103324.0
010 |9 13000 экз. 
100 |a 20060628d1984 m y0rusy50 02 ca 
101 0 |a rus 
102 |a RU 
105 |a y g  
200 1 |a Технология сыра  |e справочник  |f под ред. Г. Г. Шилера 
210 |a М.  |c Легкая и пищевая промышленность  |d 1984 
215 |a 312 с. 
330 |a Изложены условия получения сыропригодного молока, его физико-химический состав и свойства; приведены способы переработки молока. 
606 |a сыры  |j справочник  |x технология производства 
606 |a молоко  |x физико-химический состав  |x переработка 
608 |a справочники 
610 |a сыроделие 
615 |x продукты животноводства 
675 |a 637.3 (03) 
702 1 |4 340  |a Шилер  |b Г. Г. 
801 1 |a RU  |b НБ СевКавГТУ  |c 20060628 
801 0 |a RU  |b НБ СевКавГТУ  |c 20060628  |g rcr 
856 7 |u libdata.ncstu.ru/cgi-bin/ftreview.pl?t027994  |z Оглавление 
899 |h 637.3 (03)  |i Т 38