Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)
Мелькина Г. М., Авошина О. М., Сапронова Л. А., Сидоренко Ю. И., Шебершнёва Н. Н., & Шуб И. С. Введение в технологии продуктов питания: Введение в технологии продуктов питания. НБ СевКавГТУ.
Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)Мелькина Г. М., Авошина О. М., Сапронова Л. А., Сидоренко Ю. И., Шебершнёва Н. Н., και Шуб И. С. Введение в технологии продуктов питания: Введение в технологии продуктов питания. НБ СевКавГТУ.
Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)Мелькина Г. М., et al. Введение в технологии продуктов питания: Введение в технологии продуктов питания. НБ СевКавГТУ.
Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.