Основы микробиологии
Рассмотрены требования к лаборатории микробиологии пищевых продуктов.
Gorde:
Egile Nagusiak: | Жарикова Г. Г., Леонова И. Б. |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Argitaratua: |
НБ СевКавГТУ
|
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
nork: Жарикова Г. Г. -
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
nork: Жарикова Г. Г. -
Введение в бухгалтерский учет = Introduction into Accounting учебное пособие
nork: Жарикова Е. Г.
Argitaratua: (2023) -
Основы микробиологии учебник
nork: Госманов Р. Г.
Argitaratua: (2020) -
История микробиологии
nork: Шлегель Г. Г., et al.