Основы микробиологии
Рассмотрены требования к лаборатории микробиологии пищевых продуктов.
Tallennettuna:
Päätekijät: | Жарикова Г. Г., Леонова И. Б. |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Julkaistu: |
НБ СевКавГТУ
|
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
Tekijä: Жарикова Г. Г. -
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
Tekijä: Жарикова Г. Г. -
Введение в бухгалтерский учет = Introduction into Accounting учебное пособие
Tekijä: Жарикова Е. Г.
Julkaistu: (2023) -
Основы микробиологии учебник
Tekijä: Госманов Р. Г.
Julkaistu: (2020) -
История микробиологии
Tekijä: Шлегель Г. Г., et al.