Основы микробиологии
Рассмотрены требования к лаборатории микробиологии пищевых продуктов.
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoirí: | Жарикова Г. Г., Леонова И. Б. |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Foilsithe / Cruthaithe: |
НБ СевКавГТУ
|
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
de réir: Жарикова Г. Г. -
Микробиология продовольственных товаров. Санитария и гигиена
de réir: Жарикова Г. Г. -
Введение в бухгалтерский учет = Introduction into Accounting учебное пособие
de réir: Жарикова Е. Г.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Основы микробиологии учебник
de réir: Госманов Р. Г.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
История микробиологии
de réir: Шлегель Г. Г., et al.