Основы овцеводства
Сохранить в:
Hovedforfatter: | |
---|---|
Format: | Bog |
Udgivet: |
NCFU
|
Tags: |
Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
|
LEADER | 00645nam a2200157 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | F.NCFU.000295.072B82 | ||
005 | 20140402144921.0 | ||
010 | |a 5-260-00461-2 | ||
200 | |a Основы овцеводства |b Текст |e Биологические особенности овец. Технология производства | ||
210 | |a М. |c Росагропромиздат |d 1989 | ||
215 | |a 176 с. | ||
700 | 1 | |a Цырендондоков |b Н. Д. | |
801 | 0 | |a RU |b NCFU |c 20140402 |g rcr | |
801 | 1 | |2 rusmarc |a RU |b NCFU |c 20140402 | |
899 | |i Ц 975 |j 636.3 | ||
993 | |a 177782 |b 70687 |e 619993 |f F.NCFU.000295.07723F |h 0-45 |i 800000025066 |m 1 |n 38562.393599537034 |o I |