Пропуск в контексте

Veterinary and sanitary examination of meat and meat products textbook

The study aid describes methods of veterinary and sanitary examination of meat and meat products and provides brief theoretical information that facilitates better understanding of practical material on this topic. It is intended for the veterinary students. The materials presented in the publicatio...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Krygin, V. A. (070)
Формат: Книга
Темы:
Online-ссылка:Перейти к просмотру издания
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
LEADER 01810nam0a2200397 4500
001 RU/IPR SMART/135257
856 4 |u https://www.iprbookshop.ru/135257.html  |z Перейти к просмотру издания 
801 1 |a RU  |b IPR SMART  |c 20250903  |g RCR 
010 |a 978-5-4497-2553-0 
205 |a Veterinary and sanitary examination of meat and meat products  |b Весь срок охраны авторского права 
333 |a Весь срок охраны авторского права 
100 |a 20250903d2024 k y0rusy01020304ca 
105 |a y j 000zy 
101 0 |a rus 
102 |a RU 
200 1 |a Veterinary and sanitary examination of meat and meat products  |e textbook  |f V. A. Krygin 
700 1 |a Krygin,   |b V. A.  |4 070 
330 |a The study aid describes methods of veterinary and sanitary examination of meat and meat products and provides brief theoretical information that facilitates better understanding of practical material on this topic. It is intended for the veterinary students. The materials presented in the publication can be used by Further Education Faculty students and veterinary and sanitary doctors and experts. 
210 |a Москва  |c Ай Пи Ар Медиа  |d 2024 
610 1 |a meat 
610 1 |a meat products 
610 1 |a veterinary examination 
610 1 |a sanitary examination 
610 1 |a poultry meat 
610 1 |a rabbit meat 
610 1 |a canned meat 
610 1 |a trichinosis 
675 |a 614.3 
686 |a 48.1  |2 rubbk 
300 |a Книга находится в премиум-версии IPR SMART. 
106 |a s 
230 |a Электрон. дан. (1 файл) 
336 |a Текст 
337 |a электронный 
503 0 |a Доступна эл. версия. IPR SMART 
215 |a 113 с.