Preskoči na sadržaj
APA način citiranja (7. izdanje)

Рябичева, А. Е. Микробиология молока и молочных продуктов: учебно-методическое пособие для проведения практических занятий студентами направления подготовки 19.03.03 «продукты питания животного происхождения».

Čikaški stil citiranja (17. izdanje)

Рябичева, А. Е. Микробиология молока и молочных продуктов: учебно-методическое пособие для проведения практических занятий студентами направления подготовки 19.03.03 «продукты питания животного происхождения».

MLA način citiranja (8. izdanje)

Рябичева, А. Е. Микробиология молока и молочных продуктов: учебно-методическое пособие для проведения практических занятий студентами направления подготовки 19.03.03 «продукты питания животного происхождения».

Upozorenje: Ovi citati možda nisu uvijek 100% točni.