Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Романова, Н. К. Технология продукции общественного питания. Изменение пищевых веществ в процессе кулинарной обработки: учебно-методическое пособие.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Романова, Н. К. Технология продукции общественного питания. Изменение пищевых веществ в процессе кулинарной обработки: учебно-методическое пособие.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Романова, Н. К. Технология продукции общественного питания. Изменение пищевых веществ в процессе кулинарной обработки: учебно-методическое пособие.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.