Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Шапкарина, А. И. Технология приготовления сложных хлебобулочных, мучных кондитерских изделий. Лабораторный практикум: учебное пособие.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Шапкарина, А. И. Технология приготовления сложных хлебобулочных, мучных кондитерских изделий. Лабораторный практикум: учебное пособие.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Шапкарина, А. И. Технология приготовления сложных хлебобулочных, мучных кондитерских изделий. Лабораторный практикум: учебное пособие.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.