Пропуск в контексте

Basic knowledge about food and winemaking methods handbook

The study aid presents texts and assignments on food industry, gives information about winemaking process, its history and traditions. Aimed at forming and improving the skills of reading, translating, speaking and writing on the basis of working with thematic texts on the future specialty. Intended...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главный автор: Kashafutdinova, L. (070)
Формат: Книга
Темы:
Online-ссылка:Перейти к просмотру издания
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
LEADER 02079nam0a2200385 4500
001 RU/IPR SMART/79242
856 4 |u https://www.iprbookshop.ru/79242.html  |z Перейти к просмотру издания 
801 1 |a RU  |b IPR SMART  |c 20250903  |g RCR 
010 |a 978-5-7882-2152-6 
205 |a Basic knowledge about food and winemaking  |b 2028-01-18 
333 |a Гарантированный срок размещения в ЭБС до 18.01.2028 (автопролонгация) 
100 |a 20250903d2017 k y0rusy01020304ca 
105 |a y j 000zy 
101 0 |a rus 
102 |a RU 
200 1 |a Basic knowledge about food and winemaking  |e methods handbook  |f L. Kashafutdinova 
700 1 |a Kashafutdinova,   |b L.  |4 070 
330 |a The study aid presents texts and assignments on food industry, gives information about winemaking process, its history and traditions. Aimed at forming and improving the skills of reading, translating, speaking and writing on the basis of working with thematic texts on the future specialty. Intended for classroom and extracurricular work of the Bachelors getting education on 19.03.02 («Technology of Fermentation Productions and Winemaking») in the Food Engineering Faculty. Prepared at the Department of Foreign Languages for Professional Communication. 
210 |a Казань  |c Казанский национальный исследовательский технологический университет  |d 2017 
610 1 |a пищевая промышленность 
610 1 |a еда 
610 1 |a виноделие 
610 1 |a витамины 
610 1 |a английский язык 
610 1 |a лексика 
610 1 |a грамматика 
675 |a 81 
686 |a 81.2  |2 rubbk 
300 |a Книга находится в премиум-версии IPR SMART. 
106 |a s 
230 |a Электрон. дан. (1 файл) 
336 |a Текст 
337 |a электронный 
503 0 |a Доступна эл. версия. IPR SMART 
215 |a 104 с.