Пропуск в контексте

Enhancing food packaging with nanofillers: properties, applications, and innovations

Food packaging is undergoing a revolutionary change because of nanotechnology. This paper examines the influence of nanofillers on improving food packaging materials. Due to their distinctive qualities, nanofillers like nanoparticles and nanocomposites change food product protection, preservation, a...

全面介紹

Сохранить в:
書目詳細資料
Главные авторы: Pavlenko, E. N., Павленко, Е. Н., Semkina, E. N., Семкина, Е. Н., Sukhanova, E. D., Суханова, Е. Д., Fursov, V. A., Фурсов, В. А., Lazareva, N. V., Лазарева, Н. В., Pyanov, A. I., Пьянов, А. И., Baklanov, I. S., Бакланов, И. С.
格式: Статья
語言:English
出版: 2024
主題:
在線閱讀:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/27098
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!