Пропуск в контексте

Upcycling agricultural byproducts into eco-friendly food packaging

This investigation looks at the transformative potential of upcycling agricultural waste to make ecologically friendly food packaging. Agricultural wastes, which are frequently ignored, might be valuable resources in reversing the sustainable destiny of the packaging sector. We review recent researc...

全面介绍

Сохранить в:
书目详细资料
Главные авторы: Oboturova, N. P., Оботурова, Н. П., Povetkin, S. N., Поветкин, С. Н., Nikulnikova, N. N., Никульникова, Н. Н., Lazareva, N. V., Лазарева, Н. В., Lyubchanskiy, N. S., Любчанский, Н. С., Sukhanova, E. D., Суханова, Е. Д.
格式: Статья
语言:English
出版: HACCP Consulting 2024
主题:
在线阅读:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/28760
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!