Пропуск в контексте

Analysis of bioactive compounds of hen egg components at the first half of incubation

A comparative analysis of mass–volume characteristics of structural and morphological components of hen eggs before incubation and on the fifth (HH25–HH27) and 10th (HH36) days of incubation was carried out. During incubation, egg weight decreased by 9.25% (10 days), mainly due to a decrease in albu...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Rzhepakovsky, I. V., Ржепаковский, И. В., Piskov, S. I., Писков, С. И., Avanesyan, S. S., Аванесян, С. С., Kurchenko, V. P., Курченко, В. П., Shakhbanov, M. S., Шахбанов, М. Ш., Sizonenko, M. N., Сизоненко, М. Н., Timchenko, L. D., Тимченко, Л. Д., Kovaleva, I. A., Ковалева, И. А., Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: John Wiley and Sons Inc 2025
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/29531
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!

Схожие документы