Անցեք բովանդակությանը

Совершенствование технологии напитков брожения

Պահպանված է:
Մատենագիտական մանրամասներ
Հիմնական հեղինակ: Михалец, И. А.
Ձևաչափ: ВКР
Լեզու:Russian
Հրապարակվել է: 2020
Առցանց հասանելիություն:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/13020
Ցուցիչներ: Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
id ir-20.500.12258-13020
record_format dspace
spelling ir-20.500.12258-130202020-07-16T14:03:11Z Совершенствование технологии напитков брожения Михалец, И. А. 2020-07-16T14:03:11Z 2020-07-16T14:03:11Z 2020 ВКР Михалец И.А. Совершенствование технологии напитков брожения : выпускная квалификационная работа : направление 19.04.03 Биотехнология ; профиль «Промышленная биотехнология» ; очной формы обучения / Михалец Иван Александрович ; науч. рук. И. К. Куликова. - Ставрополь, 2020. – 80 с. http://hdl.handle.net/20.500.12258/13020 ru application/pdf
institution СКФУ
collection Репозиторий
language Russian
format ВКР
author Михалец, И. А.
spellingShingle Михалец, И. А.
Совершенствование технологии напитков брожения
author_facet Михалец, И. А.
author_sort Михалец, И. А.
title Совершенствование технологии напитков брожения
title_short Совершенствование технологии напитков брожения
title_full Совершенствование технологии напитков брожения
title_fullStr Совершенствование технологии напитков брожения
title_full_unstemmed Совершенствование технологии напитков брожения
title_sort совершенствование технологии напитков брожения
publishDate 2020
url https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/13020
work_keys_str_mv AT mihalecia soveršenstvovanietehnologiinapitkovbroženiâ
_version_ 1760601035047436288