Пропуск в контексте

Influence of oligochitosans and highly molecular chitosan on Lactobacillus Bulgaricus cultivation

It was established that decrease of oligochitosans with molecular masses 7.0, 25.4, 45.3 kDa concentration in the process of Lactobacillus bulgaricus cultivation leads to fermented dairy product pH reduction and titratable acidity increase. Further increase in titratable acidity and decrease of lact...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Shramko, M. I., Шрамко, М. И., Lodygin, A. D., Лодыгин, А. Д., Evdokimov, I. A., Евдокимов, И. А., Kurchenko, V. P., Курченко, В. П.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: IOP Publishing Ltd 2020
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/14217
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!