Пропуск в контексте
Цитирование APA (7-е изд.)

Babenyshev, S. P., Бабенышев, С. П., Bratsikhin, A. A., Брацихин, А. А., Shipulin, V. I., Шипулин, В. И., . . . Хоха, Д. С. (2021). Determination of optimal values for the main parameters of ultrafiltration of curd whey enriched with natural polysaccharides. IOP Publishing Ltd.

Цитирование в стиле Чикаго (17-е изд.)

Babenyshev, S. P., et al. Determination of Optimal Values for the Main Parameters of Ultrafiltration of Curd Whey Enriched with Natural Polysaccharides. IOP Publishing Ltd, 2021.

Цитирование MLA (8-е изд.)

Babenyshev, S. P., et al. Determination of Optimal Values for the Main Parameters of Ultrafiltration of Curd Whey Enriched with Natural Polysaccharides. IOP Publishing Ltd, 2021.

אזהרה: ציטוטים אלה לעיתים לא מדויקים ב 100%.