Инновационные технологии в производстве блюд из рыбы
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Симонян, Я. В. |
---|---|
Formáid: | ВКР |
Teanga: | Russian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2023
|
Rochtain ar líne: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23311 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Блюда из рыбы
de réir: Сосновская, А. В. -
Приготовление блюд из рыбы, мяса, домашней птицы. Практикум для обучающихся по профессии «Повар, кондитер» учебное пособие
de réir: Зайцева Е. А.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Приготовление блюд из рыбы, мяса, домашней птицы. Практикум для обучающихся по профессии «Повар, кондитер» учебное пособие для спо
de réir: Зайцева Е. А.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Функционально-технологические добавки в технологии пресервов из разделанной рыбы
de réir: Титова И. М.
Foilsithe / Cruthaithe: (2014) -
Функционально-технологические добавки в технологии пресервов из разделанной рыбы монография
de réir: Титова, И. М.