The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)
The purpose of this review was to summarize and analyze information on the molecular genetic basis and methods for studying the probiotic activities of Saccharomycetes fungi, the mechanisms of their physiological action, and their application in biotechnology. The relevance of research in this area...
Сохранить в:
| Главные авторы: | Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Budkevich, R. O., Будкевич, Р. О., Fedortsov, N. M., Федорцов, Н. М., Veziryan, A. A., Везирян, А. А. |
|---|---|
| Формат: | Статья |
| Язык: | English |
| Опубликовано: |
2023
|
| Темы: | |
| Online-ссылка: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23797 |
| Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Разработка технологии мороженого с пробиотиками Saccharomyces boulardii
Автор: Сазанова, С. Н.
Опубликовано: (2024) - Патогенные анаэробы рода Clostridium в ветеринарной медицине учебное пособие для студентов ветеринарного факультета
-
Probiotics in colorectal cancer prevention and therapy: mechanisms, benefits, and challenges
Автор: Nagdalian, A. A., и др.
Опубликовано: (2025) -
Biotechnology of Lactulose Production: Progress, Challenges, and Prospects
Автор: Ryabtseva, S. A., и др.
Опубликовано: (2023) -
Introduction to Energy Economics and Energy Security учебное пособие
Автор: Lamberova N. A.
Опубликовано: (2017)