Пропуск в контексте

The Probiotic Properties of Saccharomycetes (Review)

The purpose of this review was to summarize and analyze information on the molecular genetic basis and methods for studying the probiotic activities of Saccharomycetes fungi, the mechanisms of their physiological action, and their application in biotechnology. The relevance of research in this area...

全面介绍

Сохранить в:
书目详细资料
Главные авторы: Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Khramtsov, A. G., Храмцов, А. Г., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Budkevich, R. O., Будкевич, Р. О., Fedortsov, N. M., Федорцов, Н. М., Veziryan, A. A., Везирян, А. А.
格式: Статья
语言:English
出版: 2023
主题:
在线阅读:https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/23797
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!