Пропуск в контексте

Influence of the chlorophytum comosum extract on some microorganisms

The present study was conducted to evaluate the effect of C. comosum extract on some probiont microorganisms. The effect of the extract was evaluated by adding it to culture medium at a concentration (0.1%; 1.0%; 10.0% of the volume of a nutrient medium), The controls were the same medium but withou...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Bondareva, N. I., Бондарева, Н. И., Timchenko, L. D., Тимченко, Л. Д., Dobrynya, Y. M., Добрыня, Ю. М., Avanesyan, S. S., Аванесян, С. С., Piskov, S. I., Писков, С. И., Rzhepakovsky, I. V., Ржепаковский, И. В., Lyhvar, A. V., Лыхварь, А. В., Kozlova, M. A., Козлова, М. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: RJPBCS RESEARCH JOURNAL PHARMACEUTICAL, BIOLOGICAL & CHEMICAL SCIENCES 2018
Темы:
Online-ссылка:http://apps.webofknowledge.com/full_record.do?product=WOS&search_mode=GeneralSearch&qid=7&SID=E5SBshbL8Hn9kU2ouFh&page=1&doc=1
https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/3132
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!