Անցեք բովանդակությանը
APA (7th ed.) մեջբերում

Антюшина, И. Б. (2019). Сравнительный анализ влияния пищевых добавок Е 260, Е 296, Е 334 на эубиотические микроорганизмы in vitro.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Антюшина, И. Б. Сравнительный анализ влияния пищевых добавок Е 260, Е 296, Е 334 на эубиотические микроорганизмы in Vitro. 2019.

MLA (8րդ խմբ.) Մեջբերում

Антюшина, И. Б. Сравнительный анализ влияния пищевых добавок Е 260, Е 296, Е 334 на эубиотические микроорганизмы in Vitro. 2019.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.