Техническая биохимия учебное пособие Ч. 2 Техническая биохимия
Учебное пособие разработано на основе рабочей программы дисциплины Биохимия и микробиология мяса и мясных продуктов по специальности СПО 19.02.08 Технология мяса и мясных продуктов. Цель пособия - дать теоретические основы биохимических и микробиологических процессов, протекающих в мясе и мясных про...
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Савелькина Н. А. |
---|---|
Formáid: | Книга |
Teanga: | Russian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Брянск
Брянский ГАУ
2018
|
Rochtain ar líne: | https://e.lanbook.com/book/133084 https://e.lanbook.com/img/cover/book/133084.jpg |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Биохимия учебное пособие
de réir: Копаева Н. А.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Биохимия
de réir: Стрыгин А. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Биохимия
de réir: Пинчук Л. Г.
Foilsithe / Cruthaithe: (2011) -
Биохимия
de réir: Лопухов Л. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2010) -
Биохимия учебное пособие
de réir: Новокшанова А. Л.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)