Անցեք բովանդակությանը
APA (7th ed.) մեջբերում

Владимцева Т. М. (2019). Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. КрасГАУ.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Владимцева Т. М. Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. Красноярск: КрасГАУ, 2019.

MLA (8րդ խմբ.) Մեջբերում

Владимцева Т. М. Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. КрасГАУ, 2019.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.