APA (7th ed.) մեջբերում
Владимцева Т. М. (2019). Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. КрасГАУ.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումВладимцева Т. М. Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. Красноярск: КрасГАУ, 2019.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումВладимцева Т. М. Технология рыбы и рыбных продуктов. Методы определения качества рыбной продукции: учебное пособие. КрасГАУ, 2019.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.