Hoppa till innehåll
APA-referens (7:e uppl.)

Гогаев О. К., Кадиева Т. А., Караева З. А., Демурова А. Р., Кокоева А. Т., & Моргоева Д. Г. (2022). Кисломолочные продукты. Технология приготовления: учебное пособие для спо. Лань.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Гогаев О. К., Кадиева Т. А., Караева З. А., Демурова А. Р., Кокоева А. Т., och Моргоева Д. Г. Кисломолочные продукты. Технология приготовления: учебное пособие для спо. Санкт-Петербург: Лань, 2022.

MLA-referens (8:e uppl.)

Гогаев О. К., et al. Кисломолочные продукты. Технология приготовления: учебное пособие для спо. Лань, 2022.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.