Пропуск в контексте

Semiotics of Food: Postmillennial Media – Discourses Where Global and International Meet National, Regional and Local

The academic textbook is intended for university students of cultural studies, media and communication studies, food studies and philology. It is focused on an analysis of food representation in 21 st century mediated discourses. The theoretical and methodological approaches used in the textbook are...

全面介紹

Сохранить в:
書目詳細資料
主要作者: Tomascikova S.
格式: Книга
語言:Russian
出版: Самара Самарский университет 2021
在線閱讀:https://e.lanbook.com/book/256838
https://e.lanbook.com/img/cover/book/256838.jpg
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
實物特徵
總結:The academic textbook is intended for university students of cultural studies, media and communication studies, food studies and philology. It is focused on an analysis of food representation in 21 st century mediated discourses. The theoretical and methodological approaches used in the textbook are based on semiotics and the author foregrounds content analysis and discourse analysis while reflecting on recent debates about the interactions of globalisation, internationalisation, nationalisation, regionalisation, and localisation of foodways
Item Description:Рекомендовано редакционно-издательским советом федерального государственного автономного образовательного учреждения высшего образования «Самарский национальный исследовательский университет имени академика С.П. Королева» в качестве учебного пособия для обучающихся по основной образовательной программе высшего образования по направлению подготовки 45.04.01 Филология
實物描述:80 с.
讀者:Книга из коллекции Самарский университет - Языкознание и литературоведение
參考書目:Библиогр.: доступна в карточке книги, на сайте ЭБС Лань
ISBN:978-5-7883-1589-8