APA (7th ed.) մեջբերում
Мошков В. И. (2022). Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы: учебное пособие для спо (3-е изд., стер.). Лань.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումМошков В. И. Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы: учебное пособие для спо. 3-е изд., стер. Санкт-Петербург: Лань, 2022.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումМошков В. И. Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы: учебное пособие для спо. 3-е изд., стер. Лань, 2022.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.