Léim chuig an ábhar
Lua APA (7ú heag.)

Захарова О. А., Мусаев Ф. А., Евдокимова О. В., Кучер Д. Е., Новак А. И., & Ребух Н. Я. (2022). Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. РГАТУ.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Захарова О. А., Мусаев Ф. А., Евдокимова О. В., Кучер Д. Е., Новак А. И., agus Ребух Н. Я. Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. Рязань: РГАТУ, 2022.

Lua MLA (8ú heag.)

Захарова О. А., et al. Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. РГАТУ, 2022.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.