APA (7th ed.) մեջբերում
Захарова О. А., Мусаев Ф. А., Евдокимова О. В., Кучер Д. Е., Новак А. И., & Ребух Н. Я. (2022). Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. РГАТУ.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումЗахарова О. А., Мусаев Ф. А., Евдокимова О. В., Кучер Д. Е., Новак А. И., and Ребух Н. Я. Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. Рязань: РГАТУ, 2022.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումЗахарова О. А., et al. Консервирование плодоовощной продукции: учебное пособие. РГАТУ, 2022.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.