APA (7th ed.) մեջբերում
Мирошникова Е. Г. & Белышева Г. М. (2022). Современные методы анализа в оценке качества и безопасности пищевых продуктов: лабораторный практикум. УрГЭУ.
Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերումМирошникова Е. Г. and Белышева Г. М. Современные методы анализа в оценке качества и безопасности пищевых продуктов: лабораторный практикум. Екатеринбург: УрГЭУ, 2022.
MLA (8րդ խմբ.) ՄեջբերումМирошникова Е. Г. and Белышева Г. М. Современные методы анализа в оценке качества и безопасности пищевых продуктов: лабораторный практикум. УрГЭУ, 2022.
Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.