Անցեք բովանդակությանը
APA (7th ed.) մեջբերում

Курако У. М., Левина Т. Ю., & Андреева С. В. (2024). Использование биологически активных добавок в производстве мясных и молочных продуктов: учебное пособие. Вавиловский университет.

Չիկագոյի ոճի (17րդ խմբ.) մեջբերում

Курако У. М., Левина Т. Ю., and Андреева С. В. Использование биологически активных добавок в производстве мясных и молочных продуктов: учебное пособие. Саратов: Вавиловский университет, 2024.

MLA (8րդ խմբ.) Մեջբերում

Курако У. М., et al. Использование биологически активных добавок в производстве мясных и молочных продуктов: учебное пособие. Вавиловский университет, 2024.

Զգուշացում. այս մեջբերումները միշտ չէ, որ կարող են 100% ճշգրիտ լինել.