Léim chuig an ábhar
Lua APA (7ú heag.)

Рожкова Н. В. (2013). Философия. Методические указания по организации самостоятельной работы для студентов бакалавриата направления подготовки 260200 «Продукты питания животного происхождения». ОрелГАУ.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Рожкова Н. В. Философия. Методические указания по организации самостоятельной работы для студентов бакалавриата направления подготовки 260200 «Продукты питания животного происхождения». Орел: ОрелГАУ, 2013.

Lua MLA (8ú heag.)

Рожкова Н. В. Философия. Методические указания по организации самостоятельной работы для студентов бакалавриата направления подготовки 260200 «Продукты питания животного происхождения». ОрелГАУ, 2013.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.