Разработка технологии хлебобулочных изделий функционального назначения
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Автандилян, Н. Г. |
---|---|
Formáid: | ВКР |
Teanga: | Russian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2018
|
Rochtain ar líne: | https://dspace.ncfu.ru:443/handle/20.500.12258/1403 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Разработка технологии хлебобулочных изделий функционального назначения
de réir: Автандилян, Н. Г.
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Разработка биотехнологии хлебобулочных изделий функционального назначения с пониженным содержанием глютена
de réir: Классова, Т. С.
Foilsithe / Cruthaithe: (2019) -
Обеспечение безопасного производства нового наименования сдобных хлебобулочных изделий функционального назначения
de réir: Резенькова, Ю. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Обеспечение безопасного производства нового наименования сдобных хлебобулочных изделий функционального назначения
de réir: Резенькова, Ю. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Экспертиза хлебобулочных изделий
de réir: Романов А. С.
Foilsithe / Cruthaithe: (2021)