Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Ли Г.Т. Технология мяса и мясопродуктов с основами животноводства и экспертизы качества: учебное пособие в 5 частях: Часть V. Тестовые материалы (3.).

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Ли Г.Т. Технология мяса и мясопродуктов с основами животноводства и экспертизы качества: учебное пособие в 5 частях: Часть V. Тестовые материалы. 3.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Ли Г.Т. Технология мяса и мясопродуктов с основами животноводства и экспертизы качества: учебное пособие в 5 частях: Часть V. Тестовые материалы. 3.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.