Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
Включены утвержденные инструкции, разработанные ВНИИМП. другими НИИ, предприятиями и другими совнархозами.
Tallennettuna:
Yhteisötekijä: | Главнии при Госэкономсовете СССР |
---|---|
Aineistotyyppi: | Konferenssijulkaisu Kirja |
Julkaistu: |
НБ СевКавГТУ
|
Tagit: |
Lisää tagi
Ei tageja, Lisää ensimmäinen tagi!
|
Samankaltaisia teoksia
-
Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
Tekijä: Шевцова К. А., et al. -
Микробиология мяса и мясных продуктов
Tekijä: Кожевникова, О. Н., et al.
Julkaistu: (2018) -
Технология мяса и мясных продуктов
Tekijä: Гармаев Д. Ц.
Julkaistu: (2020) -
Технология мяса и мясных продуктов
Tekijä: Полянских С. В.
Julkaistu: (2017) -
Технология мяса и мясных продуктов
Tekijä: Полянских С. В.
Julkaistu: (2017)