Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
Включены утвержденные инструкции, разработанные ВНИИМП. другими НИИ, предприятиями и другими совнархозами.
Պահպանված է:
Համատեղ հեղինակ: | Главнии при Госэкономсовете СССР |
---|---|
Ձևաչափ: | Գիտաժողովի նյութեր Գիրք |
Հրապարակվել է: |
НБ СевКавГТУ
|
Ցուցիչներ: |
Ավելացրեք ցուցիչ
Չկան պիտակներ, Եղեք առաջինը, ով նշում է այս գրառումը!
|
Նմանատիպ նյութեր
-
Технологические инструкции по производству мяса и мясных продуктов
: Шевцова К. А., և այլն -
Микробиология мяса и мясных продуктов
: Кожевникова, О. Н., և այլն
Հրապարակվել է: (2018) -
Технология мяса и мясных продуктов
: Гармаев Д. Ц.
Հրապարակվել է: (2020) -
Технология мяса и мясных продуктов
: Полянских С. В.
Հրապարակվել է: (2017) -
Технология мяса и мясных продуктов
: Полянских С. В.
Հրապարակվել է: (2017)