Кулинарная характеристика блюд
Spremljeno u:
Glavni autor: | |
---|---|
Format: | Knjiga |
Izdano: |
NCFU
|
Oznake: |
Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!
|
LEADER | 00683nam a2200169 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | F.NCFU.000295.07E8A8 | ||
005 | 20140410155412.0 | ||
200 | |a Кулинарная характеристика блюд |e Учеб. для сред ПТУ | ||
205 | |a 2-е изд., перер. и доп. | ||
210 | |a М. |c Высш. шк. |d 1987 | ||
215 | |a 256 с. | ||
700 | 1 | |a Новоженов |b Ю. М. |g Юрий Михайлович | |
801 | 0 | |a RU |b NCFU |c 20140410 |g rcr | |
801 | 1 | |2 rusmarc |a RU |b NCFU |c 20140410 | |
899 | |i Н 741 |j 6П8.9 | ||
993 | |a 497479 |b 110838 |e 531138 |f 2 |h 0-40 |i 200000036712 |m 1 |n 39344.458807870367 |o I | ||
993 | |a 497480 |b 110838 |e 531137 |f 2 |h 0-40 |i 200000036711 |m 1 |n 39344.458807870367 |o I |