Basic knowledge about food and winemaking methods handbook
The study aid presents texts and assignments on food industry, gives information about winemaking process, its history and traditions. Aimed at forming and improving the skills of reading, translating, speaking and writing on the basis of working with thematic texts on the future specialty. Intended...
Сохранить в:
| Главный автор: | Kashafutdinova, L. (070) |
|---|---|
| Формат: | Книга |
| Темы: | |
| Online-ссылка: | Перейти к просмотру издания |
| Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Professional Career in Food Industry tutorial
Автор: Shimanovskaya, L. A. -
Использование дрожжей в промышленности учебное пособие
Автор: Борисова С. В.
Опубликовано: (2023) -
Домашнее виноделие
Автор: Калугина, Л. А. -
Internet Basics учебное пособие
Автор: Жесткова М. В.
Опубликовано: (2020) -
Food processing equipment. Оборудование для пищевой промышленности учебное пособие
Автор: Никрошкина, С. В.