Пропуск в контексте

Upcycling agricultural byproducts into eco-friendly food packaging

This investigation looks at the transformative potential of upcycling agricultural waste to make ecologically friendly food packaging. Agricultural wastes, which are frequently ignored, might be valuable resources in reversing the sustainable destiny of the packaging sector. We review recent researc...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Oboturova, N. P., Оботурова, Н. П., Povetkin, S. N., Поветкин, С. Н., Nikulnikova, N. N., Никульникова, Н. Н., Lazareva, N. V., Лазарева, Н. В., Lyubchanskiy, N. S., Любчанский, Н. С., Sukhanova, E. D., Суханова, Е. Д.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: HACCP Consulting 2024
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/28760
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!