Пропуск в контексте

Upcycling agricultural byproducts into eco-friendly food packaging

This investigation looks at the transformative potential of upcycling agricultural waste to make ecologically friendly food packaging. Agricultural wastes, which are frequently ignored, might be valuable resources in reversing the sustainable destiny of the packaging sector. We review recent researc...

全面介紹

Сохранить в:
書目詳細資料
Главные авторы: Oboturova, N. P., Оботурова, Н. П., Povetkin, S. N., Поветкин, С. Н., Nikulnikova, N. N., Никульникова, Н. Н., Lazareva, N. V., Лазарева, Н. В., Lyubchanskiy, N. S., Любчанский, Н. С., Sukhanova, E. D., Суханова, Е. Д.
格式: Статья
語言:English
出版: HACCP Consulting 2024
主題:
在線閱讀:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/28760
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!