Пропуск в контексте

Selenium nanoparticles stabilized with Tween 80: Synthesis, characterization, and application in fortified milk and fermented dairy products

This study presents the synthesis selenium nanoparticles (SeNPs), stabilized with Tween-80 (Tw) for potential fortification of milk and fermented dairy products. SeNPs were prepared by chemical reduction with ascorbic acid in an aqueous medium. Optimal synthesis parameters were obtained using neural...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Blinov, A. V., Блинов, А. В., Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А., Serov, A. V., Серов, А. В., Blinova, A. A., Блинова, А. А., Rekhman, Z. A., Рехман, З. А., Gvozdenko, A. A., Гвозденко, А. А., Golik, A. B., Голик, А. Б., Askerova, A. S., Аскерова, А. С., Pirogov, M. A., Пирогов, М. А., Kolodkin, M. A., Колодкин, М. А.
Формат: Статья
Язык:English
Опубликовано: Elsevier B.V. 2025
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/29629
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!