Пропуск в контексте

Lactulose Biosynthesis with Enzymes of Lactose-Fermenting Micromycetes and Bacteria

Lactulose is a well-studied prebiotic popular in medicine and the food industry. β-Galactosidases offer an alternative to traditional chemical methods of lactulose production. The article describes lactulose biosynthesis with crude enzyme preparations of βgalactosidases obtained by separate and join...

Полное описание

Сохранить в:
Библиографические подробности
Главные авторы: Ryabtseva, S. A., Рябцева, С. А., Shpak, M. А., Шпак, М. А., Lodygin, A. D., Лодыгин, А. Д., Serov, A. V., Серов, А. В., Sazanova, S. N., Сазанова, С. Н., Skorokhodova, M. V., Скороходова, М. В., Romakhova, V. Y., Ромахова, В. Ю.
Формат: Статья
Язык:Russian
Опубликовано: Kemerovo State University 2025
Темы:
Online-ссылка:https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/30354
Метки: Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!