Glutaraldehyde cross-linking for improving the techno-functional properties of biopolymeric food packaging films; a comprehensive review
Biodegradable and/or edible films made from polysaccharides and proteins have gained attention for their potential to replace some traditional packaging materials in the food industry due to their abundance, biodegradability, and nutritional value. Glutaraldehyde (GLA), rapidly reacts with free depr...
Сохранить в:
| Главные авторы: | Nagdalian, A. A., Нагдалян, А. А. |
|---|---|
| Формат: | Статья |
| Язык: | English |
| Опубликовано: |
Elsevier Ltd
2025
|
| Темы: | |
| Online-ссылка: | https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/30389 |
| Метки: |
Добавить метку
Нет меток, Требуется 1-ая метка записи!
|
Схожие документы
-
Migration of microplastics from plastic packaging into foods and its potential threats on human health
Автор: Gvozdenko, A. A., и др.
Опубликовано: (2023) - Основы построения беспроводных сетей на базе устройств D-LINK учебное пособие
-
Cross-cutting technologies in the digital educational environment
Автор: Katrenko, M. V., и др.
Опубликовано: (2025) -
Eigenvalues in problem of free vibrations of rods with variable cross-section
Автор: Kulterbaev, K. P., и др.
Опубликовано: (2024) -
Chicken Skin of the Dominant CZ Cross System
Автор: Rzhepakovsky, I. V., и др.
Опубликовано: (2024)