Разработка биотехнологии пивного напитка
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Редекоп, Е. М. |
|---|---|
| Formáid: | ВКР |
| Teanga: | Russian |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
2025
|
| Rochtain ar líne: | https://dspace.ncfu.ru/handle/123456789/30771 |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Разработка технологии функционального сывороточного напитка Разработка технологии косметических масок
de réir: Чумаков, Е. Э.
Foilsithe / Cruthaithe: (2025) -
Особенности приготовления чайного напитка учебное пособие для вузов
de réir: Литвяк В. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2025) -
Разработка технологии кисломолочного напитка с добавлением экстрактов вербены и лаванды
de réir: Лотоцкая, С. А.
Foilsithe / Cruthaithe: (2025) -
Разработка инновационной продукции пищевой биотехнологии. Практикум
de réir: Шокина Ю. В.
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Основы биотехнологии
de réir: Павловская Н. Е.
Foilsithe / Cruthaithe: (2013)