Разработка технологии и оценка качества и безопасности полуфабриката из куриных крыльев для приготовления «фаст-фуда»
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | Кадиев, Ш. М. |
---|---|
Formáid: | ВКР |
Teanga: | Russian |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2020
|
Rochtain ar líne: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/13910 |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы учебное пособие
de réir: Мошков В. И.
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы учебное пособие для спо
de réir: Мошков В. И.
Foilsithe / Cruthaithe: (2022) -
Технология приготовления пищи. Технология приготовления полуфабрикатов из рыбы учебное пособие для спо
de réir: Мошков В. И.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Разработка технологии производства полуфабриката шубной овчины светлых тонов с антистатическими свойствами монография
de réir: Гарифуллина А. Р.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) - Разработка технологии производства полуфабриката шубной овчины светлых тонов с антистатическими свойствами монография