Технология получения сухой биологически активной субстанции на основе зооглеи Medusomyces gisevii и изучение ее амилазной активности
Saved in:
Main Author: | Ивашина, А. А. |
---|---|
Format: | ВКР |
Language: | Russian |
Published: |
2021
|
Online Access: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/16094 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Разработка технологии и изучение свойств новой биологически активной добавки на основе зооглеи Medusomyces gisevii
by: Кочергин, С. Г.
Published: (2022) -
Filler for confectionery based on the probiotic medusomyces gisevii (tea fungus) (Part I)
by: Orobinskaya, V. N., et al.
Published: (2021) -
Influence of biologically active substances from Kombucha (Medusomyces gisevii) on rat gut microbiota with experimental antibiotic-associated dysbiosis
by: Timchenko, L. D., et al.
Published: (2018) -
Influence of biologically active substances from Kombucha (Medusomyces gisevii) on rat gut microbiota with experimental antibiotic-associated dysbiosis
by: Timchenko, L. D., et al.
Published: (2018) -
Микроволновой синтез биологически активных соединений и фармацевтических субстанций учебное пособие
by: Бакибаев, А. А.