Технология получения сухой биологически активной субстанции на основе зооглеи Medusomyces gisevii и изучение ее амилазной активности
Gorde:
Egile nagusia: | Ивашина, А. А. |
---|---|
Formatua: | ВКР |
Hizkuntza: | Russian |
Argitaratua: |
2021
|
Sarrera elektronikoa: | https://dspace.ncfu.ru/handle/20.500.12258/16094 |
Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Разработка технологии и изучение свойств новой биологически активной добавки на основе зооглеи Medusomyces gisevii
nork: Кочергин, С. Г.
Argitaratua: (2022) -
Filler for confectionery based on the probiotic medusomyces gisevii (tea fungus) (Part I)
nork: Orobinskaya, V. N., et al.
Argitaratua: (2021) -
Influence of biologically active substances from Kombucha (Medusomyces gisevii) on rat gut microbiota with experimental antibiotic-associated dysbiosis
nork: Timchenko, L. D., et al.
Argitaratua: (2018) -
Influence of biologically active substances from Kombucha (Medusomyces gisevii) on rat gut microbiota with experimental antibiotic-associated dysbiosis
nork: Timchenko, L. D., et al.
Argitaratua: (2018) -
Микроволновой синтез биологически активных соединений и фармацевтических субстанций учебное пособие
nork: Бакибаев, А. А.